NijeRieders familiedag op 3 juni

NijeRieders familiedag op 3 juni

Categorie : Fietsbericht

Op zondag 3 juni organiseert WTC NijeRieders voor alle leden en aanhang een familiedag met verschillende activiteiten. Het wordt een sportieve dag met natuurlijk  voldoende tijd voor gezelligheid.

Het programma zit er als volgt uit:

De leden die op de racefiets mee gaan vertrekken vanuit Nijeveen om 9.00 uur voor een tocht van 2 lussen van ca. 45 km. Halverwege, rond half 11 is er een rustpunt in Staphorst, waarna de liefhebbers nog een lus van 45 km gaan fietsen.

Om 9.30 uur vertrekken de MTB-ers vanuit Nijeveen. Zij kunnen pauze houden rond 10.30 uur in Staphorst, waarna de MTB-route kan worden gefietst.

Alle jeugdleden vertrekken per auto om 9.30 uur vanuit Nijeveen naar Staphorst. Ook zij gaan daar, onder begeleiding, een deel van de vaste MTB route fietsen.

Voor (niet fietsende) gezinsleden van onze leden is er om 10.30 uur gelegenheid koffie te drinken in Staphorst. Zij kunnen daarna op eigen gelegenheid een wandeling in de omgeving maken.

Voor alle genoemde groepen is er van 10.30 tot 11.00 uur een pauze in Staphorst ingelast.

Na het sportieve deel is iedereen in de gelegenheid zich thuis op te frissen om daarna om 15.00 uur gezellig af te sluiten met een barbecue bij het clubgebouw van de ijsclub. Voor dit deel van de dag vragen we een bijdrage.
Opgave en verdere bijzonderheden voor de barbecue volgen nog.
We hopen deze dag alle leden te mogen verwelkomen.


Laatste nieuws

Fietsweer

Hoofdsponsoren