Succesvolle informatieavond

  • -

Succesvolle informatieavond

Categorie : Fietsbericht


We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde informatieavond van onze fietsclub. Met een interessant verhaal van Erik Dekker, waarbij hij inging op zijn bewogen carrière. Hoogtepunten, zoals het winnen van een aantal touretappes, maar ook dieptepunten, de valpartijen met behoorlijke blessures.

Na de pauze konden we Willem Kruithof van Prima Life fysiotherapie te Meppel, volgen tijdens de voorbereiding van de Lotto Jumbo schaatsploeg naar de Olympische Spelen en natuurlijk tijdens de Spelen zelf.
Ook werd het nieuwe kledingontwerp gepresenteerd.
Sponsoren Rabobank en COOP Huisman werden bedankt voor de sponsoring van de afgelopen 3 jaar.
Prima Life fysiotherapie verlengt het sponsorcontract en wordt onze nieuwe hoofdsponsor. Ook Grada Bikes uit Nijeveen blijft onze sponsor. Onze nieuwe sponsor wordt met ingang van het volgend jaar Visscher Holland uit Steenwijk. En we zijn nog in onderhandeling met een andere nieuwe sponsor. We hebben zo voor de komende drie jaar weer een stabiele basis gelegd voor onze fietsclub.
Op 13 december organiseren we een wederom een gezellig moment voor onze leden. Onder het genot van een oudejaarsborrel is er een mogelijkheid om de kleding te passen en te bestellen.
Zet 13 december dus in je agenda!

Laatste nieuws

Fietsweer

Hoofdsponsoren