Veel activiteiten WTC NijeRieders

Veel activiteiten WTC NijeRieders

Categorie : Fietsbericht

Het nieuwe jaar sportief beginnen? Maak gebruik van de activiteiten die WTC NijeRieders voor haar leden organiseert. Word lid voor € 55,- per jaar en profiteer van de verschillende voordelen.

Zondag 8 januari om 8.30 uur gaan de leden die op woensdagavond trainen met groep 2, gezamenlijk een MTB-toertocht fietsen. Natuurlijk is iedereen welkom om mee te fietsen. De toertocht wordt gehouden in Diever. De start is om 09.00 uur bij het Dingspilhuus te Diever. We vertrekken om 8.30 uur bij Grada Bikes.

Dinsdag 10 januari om 19:30 uur organiseert Fitland Meppel speciaal voor de leden van WTC NijeRieders een informatie avond. Simon Apperloo van Fitland vertelt dan welke mogelijkheden er zijn voor het volgen van fitness en de diverse groepslessen met evt. clubkorting. Aansluitend is er een rondleiding door de sportschool.
Voor de liefhebbers is er om 20:30 uur een RPM (spinning) les.

Woensdag 18 januari is er een mogelijkheid om nieuwe clubkleding te bestellen. Van 19.00 uur t/m 20.00 uur kunt u terecht in de kantine van de skeelerclub in Nijeveen. Er is dan een mogelijkheid om enkele gangbare maten te passen.
Voor de nieuwe leden is er een aantrekkelijke welkomstkorting op een zomerset bestaande uit een shirt korte mouw en een korte fietsbroek. Natuurlijk kunt u ook clubkleding via het bestelformulier bestellen. Download de WTC NijeRieders bestellijst en mail deze voor 18 januari 2017 naar info@wtcnijerieders.nl of lever de lijst in op Leeuwerikstaat 4, Nijeveen.

Zaterdag en zondag 11 en 12 maart 2017 vindt de 6e editie van MTB Ameland plaats. Het mountainbike evenement in de uitdagende natuur van het Waddengebied biedt een programma voor alle leeftijden en niveaus. Let op: U hoeft beslist geen wedstrijdrijder te zijn.
Dit lijkt ons namens wtc NijeRieders een heel mooi evenement en we zouden hier graag met een groep mountainbikers aan mee willen doen. Maar ook als u niet of misschien beperkt wilt mountainbiken kan dit natuurlijk ook. meer info op LINK

Dit is nog maar een klein deel van de vele activiteiten die door het jaar heen georganiseerd worden. Wil je er ook bij horen, word dan nu lid! Download het Inschrijfformulier WTC NijeRieders en mail dit naar secretaris@wtcNijeRieders.nl
of stuur het naar: WTC NijeRieders, p/a Lijsterstraat 23, Nijeveen.


Laatste nieuws

Fietsweer

Hoofdsponsoren