Sponsoren

Hoofd- en kledingsponsor

Primalife

Primalife fysiotherapie Meppel

Prima Life staat voor kwaliteit en zorg op maat. Wij willen u zo optimaal mogelijk begeleiden naar een goed functioneren in het algemeen dagelijks leven, in de sport of in het werk. Actieve behandelmethoden vormen hierbij ons uitgangspunt.

Kleding sponsoren

Grada Bikes

Grada300

Grada Bikes, uw specialist op het gebied van Race & MTB. Ons streven is om samen met u zoveel mogelijk plezier uit het fietsen te halen! Naast ons specialisme in Race & MTB kunt u ook bij ons terecht voor uw E-bike en al uw andere fietsen. Dus kom gerust eens langs om een kijkje te nemen! 

Toyota Van der Linde Meppel


Van der Linde Meppel, uw officiële Toyota-dealer en autobedrijf voor Meppel, Nijeveen en wijde omgeving. In onze sfeervolle showroom kunt u de nieuwste Toyota-modellen bewonderen. Tevens beschikken we over een breed aanbod aan occasions. In de werkplaats zorgen onze deskundige monteurs ervoor dat uw auto in topconditie blijft. Bezoek ons op Blankenstein 290. De koffie staat klaar!

Oostergetel Makelaardij

Wij zijn gevestigd aan de Kleine Oever 6 in het centrum van Meppel, achter stadscafé Oasis. Ons kantoor is uitstekend bereikbaar en we beschikken over parkeerplaatsen voor de deur. Vanaf deze locatie in Meppel zorgen we voor een perfecte presentatie van uw woning of bedrijfspand. U krijgt te maken een team van enthousiaste en ervaren mensen.

Visscher Holland

Al decennia lang is VisscherHolland het professionele verlengstuk van de agrarische sector. Enerzijds door het, veelal uit voorraad, leveren van een brede range aan kwaliteitsproducten. Dit uitgebalanceerde productengamma is het resultaat van onze ruime kennis en ervaring met de sector. Anderzijds door het bieden van oplossingen, zoals ons concept ‘Meer melk per hectare’. Deze en andere innovatieve en duurzame oplossingen zijn in strategische samenwerkingen met internationale laboratoria ontwikkeld.

 

 

Veldsink Advies

Veldsink Advies is een familiebedrijf dat sinds 1979 klaar staat voor haar relaties op het gebied van onafhankelijk financieel advies.

We kiezen samen met onze relaties voor een langdurige vertrouwensrelatie: ‘Door onze betrokkenheid, oprechtheid en het actief luisteren naar de persoon achter de klant schetsen wij waar de daadwerkelijke behoeftes liggen, leveren wij een meerwaarde ten aanzien van financiële oplossingen en organiseren wij financiële rust.’

Veldsink Advies geeft inzicht in de gelopen-, huidige-, en toekomstige – financiële – risico’s. Met deze risico’s in beeld creëren we oplossingen op het gebied van hypotheken, verzekeringen en pensioenen. Ons doel: het ontzorgen en beschermen van zowel privésituaties als zakelijke belangen.

Overige sponsoren

Multiselect

Multiselect

Martijn Bult

Faber Installatie techniek


Faber Installatietechniek

Atensus

ATENSUS bv Advies en ingenieursbureau

Ook sponsor worden?

Wilt u onze fietsclub sponseren, stuur een mail naar secretaris@wtcnijerieders.nl, we kunnen dan de verschillende mogelijkheden bespreken.


Laatste nieuws

Fietsweer

Hoofdsponsoren